Gavekort på Øy-Yoga med yogalærer Linn

Vi åpner kajakk sesongen igjen mai 2022, velkommen tilbake :-) 

Oslo By Kayak inviterer til en unik naturopplevelse i Oslofjorden. Bli med oss på padletur fra Langviksbukten (Bygdøy) til en av Oslofjordens øy-perler Hovedøya. Vi gir deg god tid til å utforske øyen før du får den ultimate yoga opplevelsen!

Alle får en innføring i padling og sikkerhet av vår sertifiserte kajakkinstruktør, før vi drar på tur. Din guide for turen er utdannet aktivitetsleder gjennom Norges Padleforbund. Derfor ikke et stort behov forkunnskaper innen padling, men godt å være litt eventyrlyst og trygg på å være i kontakt med sjø og natur. Med på turen vil det også være med en sertifisert yogalærer. Linn Mari Misund  har flere år med erfaring som yogalærer og har selv Våttkort innen hav. Hun tok sin yogautdanningen i Nepal og har bred kunnskap om de ulike yogastilene. Personlig setter hun jeg pris på å undervise vinyasa som er en slags «flow» hvor en holder i bevegelse hele tiden i takt med pusten. Linn er flink til å tilpasse yogaen ut i fra behovet og nivået deltagerne.  

Som deltaker bør du være kledd etter været, ta gjerne med litt ull undertøy hvis det er meldt litt kjølig vær. Ta gjerne også med din egen yogamatte og et ullpledd. Eller bare bruk gresset som din yogamatte. Alt du trenger av kajakkutstyr og redningsvest får du låne av Oslo by Kayak.

NB!Ved regn og mye vind, vil turen utsettes eller du kan få pengene tilbake.

Pakkliste:
Dette skal du ha på deg når du skal padle:

  •  Tynt ulltøy innerst til kroppen, samt ullsokker. På varme dager holder det med badetøy.
  • Tynn jakke for vind (bør tåle litt vann)
  • Vannflaske

Ta med i kajakken:

  • ekstra skift ulltøy, samt ullsokker.
  • sko til å utforske øyen
  • vann/ varm drikke
  • nøtter eller annet som gir energi- yogamatte
  • Bade tøy, hvis det frister med et bad etter økten.

Resten av utstyr får dere utdelt når dere kommer på oppmøtested. Dere får også utdelt vanntette poser.


Kajakkene er veldig stødige, men det er alltid en mulighet for å gå rundt. I slike situasjoner vil instruktøren gjennomføre en redning. Påpeker at det er liten sjanse for at dette skjer, siden dere vil få et 15 min kurs før avreise.

Oppmøtested:
Bygdøynesveien 14, på Bygdøy.
Rødt klubbhus innerst i Langviksbukten (Bygdøy).
Gratis parkering, men fint om du tar miljøvennlig transport.

kr 900,00
Vi legger ut flere datoer her forløpende.Max 8 deltagere pr tur. Alt av utstyr blir spritet og vasket før og etter bruk.