Opplevelser for din bedrift

De opplevelsene i livet jeg husker best, er de opplevelsen jeg har gjort sammen med andre. Opplevelsene blir forsterket i etterkant i samtale med andre. Opplevelsene vil alltid knytte oss sterkere sammen!  Aldri før har det vært viktigere å få tilbake ordet "vi" på jobb! 

Derfor ønsker vi å gi din bedrift opplevelser som knytter dere sterkere sammen.

Hva kan vi tilby deres ansatte:

Vårt opplegg passer godt for små grupper på 5-12 personer, eller større grupper på opp til 24 personer.

Dette kan være ledermøter, teammøter, eller bare for å bli bedre kjent med heverandre litt utenom de vanlige jobbrammene. Styrker du rellasjonen til hverandre vil også kommunikasjonen bli bedre.

  • Tilpassede kajakkturer fra Bygdøy(Langviksbukta) og Lysaker(Lysaker brygge)
  • Alle våre turer inkluderer et minikurs i padleteknikk og sikkerhet av våre sertifiserte kajakkinstruktører før avreise. Derfor ikke behov for forkunnskaper i padling. Kajakakker og padleutstyr er inkludert i prisen
  • Alt av utstyr er inkl. det er også mulig å låne tørrdrakter hvis det er ønskelig å padle med. Holder som regel med ull og jakke.
  • På alle turer kan vi tilby lunsj/middag til deres ansatte, mot et tillegg i prisen.
  • Vi ordner booking for deres ansatte, alt dere trenger å gjøre er å sende ut invitasjon med link til påmelding.

Kajakk & Sauna kveld (pakkepris for 8 pers fra kr. 10 000 )

På høsten kan det være litt kaldt å padle, men veldig vakkert. Så derfor tilbyr vi nå kajakkturer fra Lysaker inn i høstmørket med fakler på kajakkene. Etter kajakkturen, avslutter dere kvelden i en varm flytende sauna med utsikt over fjorden. Dere vil få opplæring før turen og alt av utstyr, også tørrdrakter hvis dette er ønskelig. Vi guider dere trygt ut på tur. Saunaen har også en ferskvannsdusj. 

Eco Kayak Tour (fra 750 kr pr.pers)

I Oslo By Kayak er vi takknemlige for hver dag vi tilbringer i vår vakre fjord. Og den mest effektive måten å beskytte fjorden vår og beholde skjønnheten på er å sørge for at plasten vår ikke havner i havet. Vi guider dere ut på kajakktur til en av Oslofjorden øyperler. Hvilken øy avtales på forhånd med bedriften og etter vær og vind varsel. På veien ut vil dere se Oslo by fra havet og få kjenne stillheten og den friske havluften.

Når vi har kommet fram til vår øy-destinasjon, gir vi dere en fottur på øya, med muligheten til å utforske det dere er nysgjerrig på underveis. På denne vandringen finner vi også et fint sted hvor dere kan nyte maten deres. Etter maten er det klar for litt Tavaha (nordisk begrep for Ta Vare På Havet). Her vil vi også kunne fortelle deg hva vi finner og hvordan byen vår og resten av verden jobber for å redusere plast i havet. Med stor takknemligheten setter vi snuten hjemover.

Introkurs som gir sertifiseringen Våttkort (fra 1300 kr. pr. pers)

I Norge og resten av Norden kreves det nå et sertifikat for å kunne leie kajakk. Dette kan vi tilby gjennom vårt Introkurs for havkajakk (3 timer), som er kvalifisert av Norsk Padleforbund (NPF).

På Introkurset lærer deres ansatte det nødvendige som trengs for å komme i gang med padling. Sikkerhet, padleteknikk, navigasjon og sjøvettregler som gjelder for havkajakk. Kurset inneholder også kameratredning, som er en viktig teknikk for å ferdes trygt i kajakk. Kurset gir sertifiseringen Våttkort i regi av Norges Padleforbund.        Vi har kun 6 til 8 deltager pr instruktør og kurs, slik at dere får den oppmerksomhet dere har behov for.

Virker noe av dette interssant? Da sender dere oss en mail med mulige dato og kort hvilken aktivitet dere ønsker. Eller ringer hvis du syns det er enklere ;-)

Vi holder til på 2 ulike lokasjoner: Bygdøy, Langviksbukta. Samme lokasjon som Nord Kano- & kajakk- klubb. Bygdøynesveien 14, 0286 Oslo. Gratis parkering rett ved klubben.

Lysaker, Lilleakerveien 2C, rett ved Lysaker togstasjon, på den andre siden av elven. Parkering ved CC vest.

Whalecome!🐳

Oslo By Kayak 

Nicolai Kjerschow

Founder / Tourguide

+47 924 48 643

oslobykayak@gmail.com