GAVEKORT - INTROKURS SOM GIR VÅTTKORT

Vi åpner kurs sesongen igjen mai 2023, velkommen tilbake :-)

PS: Etter du har betalt for gavekortet, vil du få en mail med utprintversjon av gavekortet (med en rabattkode) som den du gir til kan bruke når de har funnet en kursdato som passer. 

Skal du på norgesferie, og ønsker å padle kajakk? Da må du ha sertifiseringen Våttkort før du kan leie kajakk. Dette kan vi tilby gjennom vårt Introkurs innen havkajakk, som er kvalifisert av Norsk Padle Forbund (NPF). Vi har kun 6 til 8 deltager pr instruktør og kurs, slik at du kan få den oppmerksomhet du trenger. På kurset vil du lære det grunnleggende om kajakkpadling. Det inkluderer padleteknikk, sikkerhet og navigasjon. Den siste delen av kurset er obligatorisk, her må du vise at du kan redde andre og deg selv (se bilde). Når du har vist du kan dette, er du kvalifisert for "Våttkort" og blir registret i NPF. Også er det bare å nyte livet i kajakken! Kurset tar 2,5 time.

Se også vårt blogginnlegg om Kayak Kurs i Oslo

NB! For at din kurspåmelding skal bli godkjent: Registrer deg og få bekreftelse på din påmelding til et av våre introkurs som gir våttkort, klikk på linken under og se etter stedet "Oslo, på Bygdøy". Hvis det er ledig, ser du "Gå til påmelding". Deretter, må du registrere en ny bruker hvis du ikke har det. Vi holder introkurs både helger og hverdager. Hverdager 17-20:00. Helger 11-14:00. Introkurset tar 3 timer.
Link:
https://www.vaattkort.no/

kr 1 300,00