Gavekort- Kayak & Sauna fra Kongen Marina (max 6 pers)

Vi gir dere den perfekte kombinasjonen av kajakk & sauna fra Kongen Marina. På kajakk turen vil dere bli guidet på tur av en dyktig instruktør. Dere vil også få fakler på kajakkene deres som virkelig vil sette stemningen. Etter kajakkturen er det tid for å få igjen varmen, så da er det bare å kose seg med en kald en i en flyttende sauna. Det er også mulig å kjøpe mat og drikke fra Kongen Marina.
De kommer ned med drikken til dere.

Opplegget blir kort fortalt slik: Gruppen på max 6 vil ha oppmøte for padling etter avtalt tid. Oppmøtested. Kongen Marina, Frognerstranda 4.

Som utstyr til kajakkpadlingen får dere utdelt det dere trenger; tørrdrakter, vester og trekk osv.
NB! Husk å ta med ullundertøy under tørdrakten. Fint om du har padlet noe før når du melder deg på denne turen. Men dere får teknikk instruksjon av deres guide.

Når dere kommer tilbake fra padling vil dere ha 2 timer i deres private sauna. Det er dessverre ikke lov med medbrakt drikke, vann er selvfølgelig gratis. Det er fine bade muligheter rett utenfor saunaen. Etter saunaen er det mulig å ta en ferskvannsdusj og skifte i garderoben. Om dere er sultne kan vi anbefale mat og drikke fra Kongen Marina.

Ta med deg det du trenger;

-Badetøy.

-2 Håndkler. Ett til å sitte på inne i badstua og ett til å tørke deg med.

-Drikke.

-Noe å spise som gir energi.

-Eventuelt ullsokker, ullue og ullvanter som noen liker å bruke under badstubad/isbading.

Padling:

- Ullundertøy til padling, evt en vindtett jakke (hvis du ikke vil ha våtdrakt)

- lue og hansker

- hodelykt


Whalecome

kr 8 000,00